Mieke Grimm (rechts) met haar zoontje Emre (links), begeleidster Aniek Bloemendaal en Finn in de opvangboerderij voor complex zieke kinderen in Wichmond.
Volledig scherm
PREMIUM
Mieke Grimm (rechts) met haar zoontje Emre (links), begeleidster Aniek Bloemendaal en Finn in de opvangboerderij voor complex zieke kinderen in Wichmond. © theo kock persfotografie

Zorgboerderij in Wichmond heeft nieuwe invulling: geen pubers maar zieke kinderen

WICHMOND - Geen pleegkinderen in de puberleeftijd meer, maar complex zieke kinderen. De zorgboerderij in Wichmond heeft een nieuwe invulling gekregen.  

Na een jaar leegstand heeft de boerderij aan de Dorpsstraat in Wichmond nieuwe bewoners gekregen. Mieke Grimm (36) woont er nu met haar twee kinderen. Zij is er een opvanghuis voor complex zieke kinderen begonnen, oftewel kinderen met meerdere ziektes. Dag- en logeeropvang Balans en Eigen Kracht, heet het. Niet toevallig, want haar zoontje Emre van 7 behoort ook tot de doelgroep die 24 uur zorg nodig heeft. Zo kan ze privé en werk mooi combineren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek