Volledig scherm
Het zwembad in Steenderen. © PR

Zwembad Steenderen sluit seizoen af met recordaantal bezoekers

STEENDEREN - Zwembad Steenderen sluit komend weekeinde het seizoen af met een recordaantal bezoekers. Vorig jaar trok het buitenbad 20.833 bezoekers, dit jaar waren dat er 40.920.

,,Wat een zomer, wat een bezoekers, wat een activiteiten en wat een ontzettende berg werk is er verzet’’, meldt het Steenderense zwembad. De topzomer van 2018 zorgde voor een perfect zwemseizoen. 

Het Burg. Kruijffbad in Steenderen sluit het zwemseizoen traditiegetrouw af met een reeks activiteiten. De vaste groep banenzwemmers kan vrijdag 7 september tussen 9 en 10 uur terecht voor een koffie-ochtend. Zaterdag 8 september staat het dilpoma zwemmen op het programma. 

Bommetjeswedstrijd

Zaterdagavond barst het grote zwemfeest los met de Bommetjeswedstrijd en daarna Dokkie Disco. Tussendoor kan iedereen genieten van het bommetjesmenu. Wie het zwemwater metershoog laten opspatten, kan zich vanaf 17.30 uur aanmelden. De bommetjeswedstrijd begint om 18.00 uur. Aansluitend is van 19.30 uur tot 21.30 uur de Dokkie Disco, inclusief danswedstrijd.

Cupcakes

Zondag 9 september kunnen bezoekers vanaf 14.00 uur cupcakes versieren of kopen. De opbrengst gaat naar het zwembad. Verder is het hele zwembad gevuld met spelmateriaal.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek