Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Amerikaanse vrouw rijdt maandenlang met lijkjes van neefje en nichtje in achterbak rond

Een 33-jarige Amerikaanse vrouw is met de lichamen van twee jonge kinderen in de achterbak van haar auto aangehouden. De politie deed de macabere ontdekking bij een controle vanwege te hard rijden. De vrouw bleek al maanden met de lijkjes rond te rijden, maakte de politie van Baltimore vandaag bekend. 

2 reacties

 • ben Wildkamp

  1 jaar geleden
  Maurice Pieterson Ja dat is Amerika daar kan alles. Een vuurwapen kopen geen probleem. Straffen zijn er wel hoog maar goed ook. Maar ik denk dat niemand wat over elkaar wat waagt te vertellen want ze schieten of steken je zo overhoop. Long live Amerika.
 • Maurice Pieterson

  1 jaar geleden
  De biologische moeder staat haar kinderen af aan haar zus, omdat ze niet voor haar kinderen kan zorgen. Haar zus kan al helemaal niet voor de kids zorgen. Diep triest, maar waar is het netwerk. Niemand ziet wat, familie, buurtgenoten, school? Kids zijn leerplichtig daar hadden op zijn minst bellen moeten gaan rinkelen
 1. Argentijnse spelersvrouwen verlaten in holst van de nacht hotel van 800 euro per nacht na zoveelste probleem
  met video

  Argentijn­se spelers­vrou­wen verlaten in holst van de nacht hotel van 800 euro per nacht na zoveelste probleem

  Even paniek in het Qatarese hotel waar spelersvrouwen van de Argentijnse nationale ploeg tijdens het WK voetbal verbleven. De elektriciteit viel uit en er was rookontwikkeling. Het zoveelste euvel in het vijfsterrenhotel waar onder meer de vrouw van Angel Di Maria 800 euro per nacht voor betaalde. De hele groep van partners en familie verhuisde om 2 uur ’s nachts naar een ander verblijf.