De Russische president Vladimir Poetin
Volledig scherm
De Russische president Vladimir Poetin © AP

Biden en Poetin langer dan vier uur om tafel tijdens top

De eerste top van de Amerikaanse president Joe Biden en zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin duurt naar verwachting langer dan vier uur. Zwitserse media berichten dat de leiders tegen 13.00 uur aankomen in de Villa La Grange aan het Meer van Genève. 

  1. Duitse politie rukt uit voor Nederlandse vakantiegangers in ‘vreemd vaartuig’

    Duitse politie rukt uit voor Nederland­se vakantie­gan­gers in ‘vreemd vaartuig’

    Een Nederlands gezin op vakantie in het zuiden van Duitsland zal zich hun vaartochtje met een zelfgebouwd amfibievoertuig nog lang heugen. De vader, moeder en vier kinderen kregen vrijdag de politie achter zich aan omdat ze op een riviertje voeren waar boten met eigen aandrijving verboden zijn. Het zat de agenten niet mee tijdens hun ongewone operatie maar uiteindelijk maakten ze een einde aan de waterpret.
  2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”