De Democratische presidentskandidaat Joe Biden hield donderdag een verkiezingstoespraak tijdens een bezoek aan een metaalfabriek in Dunmore, Pennsylvania.
Volledig scherm
De Democratische presidentskandidaat Joe Biden hield donderdag een verkiezingstoespraak tijdens een bezoek aan een metaalfabriek in Dunmore, Pennsylvania. © AFP

Biden komt met economisch reddingsplan van 700 miljard

Joe Biden, de Democratische kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap, heeft een ingrijpend economisch plan voor zijn land gepresenteerd dat hij wil uitvoeren als hij in november gekozen wordt tot nieuwe president. Volgens Biden is het plan ,,de meest agressieve overheidsinvestering in de economie sinds de Tweede Wereldoorlog’’.

  1. Dood gewaande Litouwer duikt na vijf jaar levend op in Engeland: ‘Hij had zich verstopt’

    Dood gewaande Litouwer duikt na vijf jaar levend op in Engeland: ‘Hij had zich verstopt’

    Een Litouwse man waarvan de Britse politie vreesde dat hij was vermoord, is bijna vijf jaar na zijn verdwijning levend opgedoken. De nu 40-jarige Ricardas Puisys leefde een zeer geïsoleerd bestaan in een bosrijke omgeving in Wisbech, circa 60 kilometer ten noorden van Cambridge. ,,Hij had zich goed verstopt en al een tijdje met niemand gesproken”, stelt de politie vandaag in een verklaring.