Een Marks & Spencer supermarkt.
Volledig scherm
Een Marks & Spencer supermarkt. © EPA

Britten gooien kilo de deur uit, rekenen alleen nog in pounds

BREXITBritse tegenstanders van de Europese Unie kunnen hun geluk niet op. Groot-Brittannië neemt afscheid van de kilo’s, de traditionele pounds en pints krijgen het alleenrecht.

3 reacties

 • Ron van Dijk

  1 jaar geleden
  @ Jan Jansen: Dream on, ha, ha! Als je daadwerkelijk weg van de EU wilt en een blonde leider wilt hebben, dan kun je het beste naar Engeland verhuizen. Het Britse Pond is dan misschien een gepaste vervanging van de gulden. Cheerio and good luck!
 • Bert Peters

  1 jaar geleden
  Nou heerlijk toch. Je eigen cultuur weer terug. Weg van het juk dat EU heet. Met volgevreten ambtenaren die ons de les lezen en zelf met hun privé jets der maar op los vliegen. Ik wil de gulden weer terug. Ik wil ook een blonde leider die zijn land voorop stelt en de bootjes weer terug duwt.
 • Marie-Louise Walter

  1 jaar geleden
  Niks nieuws. Eiland-gedrag. En dan nog een mes in de rug van de EU door met amerika en australië in zee te gaan. Met amerika in zee gaan….zou niet mijn advies zijn. Historisch gezien!!! En vergeet niet dat GB pas in 2009 de oorlogsschuld aan amerika heeft afbetaald. Op naar de volgende rekening