Campingclusters in Frankrijk: toeristen zorgen voor explosie van coronabesmettingen

VideoOp vakantie gaan naar Frankrijk léék kort geleden nog een goed idee. Nu lopen de besmettingscijfers razendsnel op en wordt al gesproken over ‘campingclusters’. ,,Ik merk dat onze gasten er bezorgd over zijn.’’

17 reacties

 • P Van de Kaa

  2 maanden geleden
  De kranten doen gezellig mee met een negatief beeld neerzetten waar dat volstrekt onnodig is. En dan onderaan het artikel een kleine alinea die het hele relaas erboven overbodig maakt. De cijfers vallen mee en het blijken vooral medewerkers.
 • Astrid Van Baarle

  2 maanden geleden
  @Kees van Weteringen, als je verder had gekeken dan je neus lang is had je met een beetje googlen kunnen zien dat het totale aantal besmettingen in het olympisch dorp op 35 ligt. Dat is toch echt een veelvoud van het aantal besmettingen in het Nederlandse kamp. Vreemd toch dat iedereen naar de Nederlandse equipe kijkt en uitsluit terwijl er veel meer besmettingen zijn.
 • Mark Pier

  2 maanden geleden
  Frank van den Berg is ook in Frankrijk! Hopelijk loopt hij geen besmetting op als ongevaccineerde!
 • Bert D

  2 maanden geleden
  @Mattie Veld, In Frankrijk zijn Nederlanders "buitenlanders"
 • Kees van Weteringen

  2 maanden geleden
  Met dank aan de hufterige hollander en regering. Je ziet het zelfs in Japan bij de OS ontstaan. Niemand wil bij Nederlanders in de buurt zijn. Gelukkig sluiten de duitsers morgen zoveel als mogelijk de grenzen!