Campingclusters in Frankrijk: toeristen zorgen voor explosie van coronabesmettingen

VideoOp vakantie gaan naar Frankrijk léék kort geleden nog een goed idee. Nu lopen de besmettingscijfers razendsnel op en wordt al gesproken over ‘campingclusters’. ,,Ik merk dat onze gasten er bezorgd over zijn.’’

16 reacties

 • M. v.d. Kaa

  1 jaar geleden
  De kranten doen gezellig mee met een negatief beeld neerzetten waar dat volstrekt onnodig is. En dan onderaan het artikel een kleine alinea die het hele relaas erboven overbodig maakt. De cijfers vallen mee en het blijken vooral medewerkers.
 • Astrid Van Baarle

  1 jaar geleden
  @Kees van Weteringen, als je verder had gekeken dan je neus lang is had je met een beetje googlen kunnen zien dat het totale aantal besmettingen in het olympisch dorp op 35 ligt. Dat is toch echt een veelvoud van het aantal besmettingen in het Nederlandse kamp. Vreemd toch dat iedereen naar de Nederlandse equipe kijkt en uitsluit terwijl er veel meer besmettingen zijn.
 • Mark Pier

  1 jaar geleden
  Frank van den Berg is ook in Frankrijk! Hopelijk loopt hij geen besmetting op als ongevaccineerde!
 • Bert D

  1 jaar geleden
  @Mattie Veld, In Frankrijk zijn Nederlanders "buitenlanders"
 • Kees van Weteringen

  1 jaar geleden
  Met dank aan de hufterige hollander en regering. Je ziet het zelfs in Japan bij de OS ontstaan. Niemand wil bij Nederlanders in de buurt zijn. Gelukkig sluiten de duitsers morgen zoveel als mogelijk de grenzen!
 1. Succesje voor verdachten aanslag Brussel nadat ze weglopen uit rechtszaak: ‘satanische muziek’ uitgezet

  Succesje voor verdachten aanslag Brussel nadat ze weglopen uit rechtszaak: ‘satanische muziek’ uitgezet

  Vijf mannen die terechtstaan voor de aanslagen in Brussel van 2016 willen de rechtszaak niet langer bijwonen. Ze hebben vanmorgen de rechtszaal verlaten uit protest tegen de volgens hen onmenselijk strenge veiligheidsmaatregelen. De zaak werd kort geschorst en vanmiddag weer hervat nadat de rechtbank erop had aangedrongen de maatregelen aan te passen. Bij twee eerdere zittingen protesteerden de verdachten ook al.