Filmer naar crash gebracht.
Volledig scherm
Filmer naar crash gebracht. © Bild

Duitse politie is ramptoeristen spuugzat, filmer uit auto gehaald en naar crash gebracht

Schaamteloos een dodelijk ongeluk filmen en daarmee de hulpverleners gruwelijk in de weg lopen. De Duitse politie is de ramptoeristen in het verkeer spuugzat. Afgelopen zondag werd een automobilist door de politie uit zijn auto gehaald omdat hij met zijn mobiele telefoon beelden van een crash maakte. Een video daarvan gaat viral op internet.

6 reacties

 • Joris Driepinter

  6 dagen geleden
  Ik snap sowieso niet wat al die mensen bij die ongevallen, branden of ambulance te zoeken hebben... hoog tijd dat zowel het filmen als komen bekijken eens flink word aangepakt. Tijd voor een wetswijziging. Als je niets kunt toevoegen, zoals eerste hulp verlenen of verkeer kunt regelen, ga dan weg, ga naar huis, loop niet in de weg en vergaap je niet aan andermans leed !
 • Rene De Haas

  2 weken geleden
  In Nederland heet dat persfotograaf.......
 • AGNES Jacobs

  2 weken geleden
  Inplaats van te filmen zouden ze maar EHBO moeten verlenen. en eens goed nadenken of zij het zelf leuk vinden als ze zwaargewond langs de kant van de weg liggen en dan viraal gaan hoe ze dat vinden. zwaar beboeten het is tenslotte ook nog Prive schending.
 • tinus aardsen

  2 weken geleden
  Jelmer ready: nee dat mag ook niet!! wat ze in Duitsland gedaan hebben, moeten ze in Nederland ook eens doen met die sensatiezoekers, die geen verstand hebben!! het moet echt verboden worden om ongelukken te moeten filmen, het zou maar een familielid van jou zijn!! denk 2x na !!!
 • H. Janssen

  2 weken geleden
  Laten we geen smoesjes zoeken. Filmen van ongelukken moet nadrukkelijk verboden worden en indien toch gedaan moet dit fors worden aangepakt. Stel jij ziet een ongeluk voorbij komen en ziet dat je vrouw/ man of kind hierbij betrokken is. Dit is iets om nooit meer te vergeten. De filmers zijn alleen maar uit op sensatie.
 1. Opnieuw veel doden na luchtaanvallen op Gaza: paus roept op tot wapenstilstand
  Play

  Opnieuw veel doden na luchtaan­val­len op Gaza: paus roept op tot wapenstil­stand

 2. Pro-Palestijnse demonstratie in Nijmegen: 'Free free Palestine'
  Play

  Pro-Palestijn­se demonstra­tie in Nijmegen: 'Free free Palestine'