Europa grijpt in, Nederland straks vrijhaven-af voor dubieus buitenlands vermogen

met videoNederland is straks geen vrijhaven meer voor dubieus buitenlands vermogen. Over pakweg twee jaar zal geen enkele topcrimineel, Russische oligarch of terreurgroep er zijn kapitaal of bezittingen nog anoniem kunnen verbergen.

3 reacties

 • Kees van Weteringen

  1 maand geleden
  Idd Els met een leider die als het hem uitkomt zijn geheugen en zijn telefoon wist als het hem en zijn vriendjes uitkomt, weet de rest dat ze al 12 jaar lang besodemieterd zijn.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 maand geleden
  Ik denk dat, voor het zover is, eerst de VVD uit de regering moet verdwijnen. Maar ja, met een leider die steeds zijn geheugen wist en toch stemmen krijgt blijft dat nog wel even duren.
 • Gert Ramen

  1 maand geleden
  Van de gewone eerlijke werkende burger weet de overheid maar al te goed wat men bezit, schandalig is het.
 1. EU-plannen voor meer natuur, minder pesticiden al vóór presentatie afgebrand
  Update

  EU-plan­nen voor meer natuur, minder pesticiden al vóór presenta­tie afgebrand

  Onder luid gefluit en boegeroep van critici heeft Brussel vanmiddag plannen gelanceerd voor vergaand natuurherstel en tegen 2030 de helft minder landbouwgif. ,,Geen goed moment middenin een voedselcrisis”, aldus de EVP-fractie, de grootste in het Europese Parlement. Maar volgens de Europese Commissie is er geen direct verband met de oorlog in Oekraïne en leiden haar plannen op middellange termijn juist tot méér voedselveiligheid.