De 28-jarige Lyndsi Johnson voor ze ziek werd (links) en na haar diagnose (rechts).
Volledig scherm
De 28-jarige Lyndsi Johnson voor ze ziek werd (links) en na haar diagnose (rechts). © Instagram/Facebook (Lyndsi Johnson)

Ex-marinier (28) is ‘allergisch voor zwaartekracht‘ en valt flauw na minutenlang stilstaan

syndroomNiet langer dan drie minuten kunnen rechtstaan, 23 uur per dag in bed liggen en dagelijks tientallen keren flauwvallen: voor de meeste mensen klinkt het als een ware nachtmerrie, maar voor de 28-jarige Lyndsi Johnson is het realiteit. De Amerikaanse vrouw lijdt aan een ernstige vorm van een syndroom dat ze zelf beschrijft als ‘een allergie voor zwaartekracht’.

 1. Europol opent jacht op meest gevaarlijke criminelen van Europa, óók op deze Nederlanders
  eu most wanted

  Europol opent jacht op meest gevaarlij­ke criminelen van Europa, óók op deze Nederlan­ders

  Twee Nederlanders behoren tot de gevaarlijkste en meest gezochte criminelen van Europa. Dat blijkt uit een nieuwe opsporingslijst die onderzoeksorganisatie Europol vandaag heeft gelanceerd. Het gaat om ‘Bolle Jos’ Leijdekkers (31) en Edwin Wright (63). Een door Nederlandse justitie gezochte Portugees is ook op de lijst gezet: de 63-jarige Paolo dos Santos, leider van een criminele bende.
 2. Plan ontvoering minister lijkt zeer serieus, maar politie wist ervan: ‘Nederlands kenteken is direct verdacht’

  Plan ontvoering minister lijkt zeer serieus, maar politie wist ervan: ‘Nederlands kenteken is direct verdacht’

  De poging tot ontvoering van de Belgische minister van Justitie Vincent Van Quickenborne was zeer serieus. Daar gaan Belgische autoriteiten vanuit. De politie was echter voorbereid en schroefde de beveiliging bij het huis van de minister fors op. Met de mislukte actie schiet de georganiseerde drugscriminaliteit zichzelf in de voet, zegt de bekende Belgische misdaadjournalist Faroek Özgünes. ,,De aanpak krijgt nu nog meer prioriteit.”