Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

Familie van Nederlandse die stierf na billenoperatie in Turkije: 'Chirurg moet vervolgd worden’

Een Nederlandse nagelstyliste is maandag overleden aan de gevolgen van een omstreden operatie in Turkije, bevestigen bronnen rond de ingreep aan deze site. Het zou gaan om de zogenaamde Braziliaanse billenlift, een beruchte operatie waarbij de chirurg eigen vet van de patiënt overbrengt naar de bil om zo een rondere, vollere achterkant te krijgen. Vorig jaar overleed ook de 39-jarige Sharida Tuinfort uit Rockanje aan de gevolgen van zo’n cosmetische ingreep. 

7 reacties

 • Carel van ‘t Zand

  4 maanden geleden
  Laat ze liever die volgespoten influencers en hun sponsoren eens flink aanpakken. Deze plastic types zijn volledig verantwoordelijk voor de geestelijke schade onder onze jeugd.
 • bart verplak

  4 maanden geleden
  Doet me denken aan tussendoor mopje van Tommy Cooper: 'My wife had her face lifted. Not high enough. I can still see it'. Schoonheidsoperaties, altijd linke soep.
 • Babette van Mierlo

  4 maanden geleden
  Aan iedere operatie zit een risico. Zeker in het buitenland. Zij heeft bewust dit risico genomen. Het is triest ,maar laat het rusten.
 • ben Wildkamp

  4 maanden geleden
  Ten eerste is het onzin het is echt de ijdelheid van zulke meisjes of dames om dit te laten doen met zoveel kans van slagen dat het met 1 op 3000 mis kan gaan en voor wat om mooie mannen te haken gewoon onzin. En men zegt ook altijd als gezegde GOEDKOOP IS DUURKOOP dus waarom zal men met als reageerde ook nog droevig moeten zijn. Sorry maar dit is gewoon eigen schuld dikke bult ook een gezegde.
 • jan willems

  4 maanden geleden
  Sterkte voor de nabestaande maar het is eigenschuld dikke kont. Het is zo dom nu is een dikke kont in en over 5 jaar moet het er weer uit want dan is een dunne kont in en persoonlijk vind ik een natuurlijk lichaam het mooist geen dikke lippen, vol gespoten gezicht of borst vergroting je bent zo geboren geniet van je lichaam er is altijd iemand die jou mooi vind zo als je bent.