Musk tijdens het tv-programma geflankeerd door Miley Cyrus (links) en Cecily Strong van Saturday Night Live.
Volledig scherm
Musk tijdens het tv-programma geflankeerd door Miley Cyrus (links) en Cecily Strong van Saturday Night Live. © AP

Geniale Musk bekent: Ik heb syndroom van Asperger

Tesla-topman Elon Musk heeft het syndroom van Asperger, een vorm van autisme. Dat zei hij gisteren toen hij gastpresentator was van het bekende Amerikaanse sketchprogramma Saturday Night Live. Tijdens zijn openingsmonoloog maakte hij ook grapjes over zijn twittergedrag.

 1. Stelletje 4 maanden aan elkaar geboeid om relatie te redden: ‘Doe niet wat wij gedaan hebben’
  wereldrecord

  Stelletje 4 maanden aan elkaar geboeid om relatie te redden: ‘Doe niet wat wij gedaan hebben’

  Een laatste poging om een kwakkelende relatie van een definitieve breuk te redden, is voor een jong stel uit Oekraïne uitgelopen op een deceptie. De 33-jarige Alexander Kudlay en zijn vriendin Viktoria Pustovitova (29) besloten bij wijze van experiment hun verkering nog één kans te geven door voortaan geboeid door het leven te gaan. Echte liefde, zou je zeggen, maar na vier maanden moesten de twee toch echt hun strijd opgeven. ,,We zijn gewoon anders.”
 2. Israël voert luchtaanval uit op Gaza na brandballonnen
  VIDEO

  Israël voert luchtaan­val uit op Gaza na brandbal­lon­nen

  Israël heeft vannacht een luchtaanval uitgevoerd op de Gazastrook. Het Israëlische leger bevestigde de aanval, nadat Hamas beweerde dat een vliegtuig een Palestijns trainingskamp zou hebben aangevallen. Het gaat om de eerste aanval vanuit Israël sinds vorige maand een wapenstilstand werd afgesproken na elf dagen van aanvallen over en weer. De aanval zou een reactie zijn op de ‘brandballonnen’ die gisteren vanuit de Gazastrook werden opgelaten.