De Greenpeace-activist na zijn noodlanding landt in de Arena in München voorafgaand aan de wedstrijd tussen Frankrijk en Duitsland, op 15 juni.
Volledig scherm
De Greenpeace-activist na zijn noodlanding landt in de Arena in München voorafgaand aan de wedstrijd tussen Frankrijk en Duitsland, op 15 juni. © EPA

Greenpeace trekt consequenties uit mislukte protestactie in EK-stadion

Na eerder al excuses te hebben aangeboden voor het mislukte en roekeloze protest met een paraglider in het EK-stadion in München, vorige week, trekt Greenpeace nu ook consequenties uit het incident. De milieuorganisatie zal voortaan geen vliegprotesten boven mensenmassa's meer houden, luidt het volgens Business Insider Duitsland in een mail aan leden en donateurs.

  1. Bungeejump eindigt in nachtmerrie: vrouw (25) ‘denkt dat het haar beurt is’, maar springt zonder koord

    Bungeejump eindigt in nachtmer­rie: vrouw (25) ‘denkt dat het haar beurt is’, maar springt zonder koord

    Een jonge vrouw is in de Colombiaanse stad Amagá, vlakbij Medellín, op tragische wijze overleden nadat ze vermoedelijk de verkeerde instructies had opgevolgd bij het bungeejumpen. De 25-jarige Yecenia Morales Gómez dacht vanwege een misvatting dat het haar beurt was, maar sprong tientallen meters naar beneden zonder touw, voor de ogen van haar vriend. De aanbieder van de sprong ontkent dat er sprake was van een communicatiefout.