Een forensisch onderzoeker bekijkt maandag de plek in Amsterdam-Oost waar topcrimineel Stanley Hillis is neergeschoten.
Volledig scherm
Een forensisch onderzoeker bekijkt maandag de plek in Amsterdam-Oost waar topcrimineel Stanley Hillis is neergeschoten. © ANP

Het blijft voorlopig stil in zaak rond topcrimineel Hillis

Het Openbaar Ministerie op Aruba verwacht niet dat er op korte termijn meer acties zullen plaatsvinden in de zaak rond de vermoorde Nederlandse topcrimineel Stanley Hillis.

0 reacties

 1. Geen beslissing presidentsverkiezing Brazilië, tweede ronde tussen Lula en Bolsonaro
  Met video

  Geen beslissing presidents­ver­kie­zing Brazilië, tweede ronde tussen Lula en Bolsonaro

  De Braziliaanse presidentsverkiezingen hebben zondag nog geen winnaar opgeleverd. De centrumlinkse Luiz Inácio Lula da Silva (76) behaalde met 48,4 procent de meeste stemmen, maar niet de absolute meerderheid. Op 30 oktober volgt een tweede ronde tussen Lula, die het land eerder leidde tussen 2003 en 2011, en zittend president Jair Bolsonaro (67), die 43,2 procent van de stemmen kreeg.
 2. Noord-Korea vuurt opnieuw raket af, vloog mogelijk over Japan

  Noord-Ko­rea vuurt opnieuw raket af, vloog mogelijk over Japan

  Enkele dagen nadat Noord-Korea een raket afvuurde die over Japan heen vloog, heeft het regime van Kim Jong-un donderdagochtend (lokale tijd) opnieuw twee raketten afgevuurd, melden Zuid-Korea en Japan. Het kantoor van de Japanse premier meldde in eerste instantie via Twitter dat een van deze raketten ‘waarschijnlijk’ over het land vloog, maar corrigeerde dit later. De projectielen zouden in de Japanse Zee zijn neergekomen, tussen Noord-Korea en Japan.