Justitie Nederland begint eigen onderzoek naar dood Carlo (27): ‘Bizar wat daar is gebeurd’

videoHet Nederlandse Openbaar Ministerie begint een eigen onderzoek naar de gewelddadige dood van Carlo Heuvelman (27) op Mallorca. ,,Het is bizar wat daar is gebeurd. De maatschappelijke reactie spreekt voor zich”, zegt woordvoerster Mary Hallebeek. Er zijn officieel nog geen personen als verdachte aangemerkt, omdat het rechtshulpverzoek van de Spaanse politie nog steeds niet binnen is. ,,Maar dat weerhoudt ons er niet van om alvast zelf onderzoek te doen.”

18 reacties

 • Patrick Pricken

  1 week geleden
  het Gooi.... zullen wel kinderen zijn van vooraanstaande advocaten en rechters of andere rijke directeuren. Er zal die avond al wel contact zijn geweest met het thuisfront, want welke andere tiener heeft de mogelijkheid om als een dief in de nacht eerder naar huis te kunnen? allemaal voorgekauwd door handige sluwe ouders. hopelijk gaat de beerput flink open straks. RIP het slachtoffer en zijn familie.
 • Bas van Berkel

  1 week geleden
  Bart Verplak heeft gelijk.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 week geleden
  Ik dacht dat justitie in Nederland het wek al niet aan kon, waarom bemoeien zich dan met de Spaanse rechten??? Moet er iets onder de Gooise matras verdwijnen, je zou het haast gaan denken.
 • Carel van ‘t Zand

  1 week geleden
  Daders met naam en toenaam in de krant. Plus de ouders. Ik heb er geen medelijden mee. Toekomst verpest? Jammer dan, had je maar eerder na moeten denken. Of in geval van de ouders: jammer dan, het prinsje is blijkbaar te weinig fatsoen bijgebracht. Waren er drugs in het spel? Jammer dan, dit zijn de consequenties. Stuur die lui zonder pardon naar Spanje om daar de straf uit te zitten. Aanpakken en tot voorbeeld dienen.
 • bart verplak

  1 week geleden
  De naam van het slachtoffer stond direct in alle kranten. Graag nu ook de namen van de daders, in het belang van ieders veiligheid. Recht op privacy hebben ze verspeeld en nog veel meer.
 1. Opnieuw grote roof bij juwelier Parijs: ‘Overvallers lijken geïnspireerd door diefstal van dagen geleden’
  Update

  Opnieuw grote roof bij juwelier Parijs: ‘Overval­lers lijken geïnspi­reerd door diefstal van dagen geleden’

  In het centrum van Parijs heeft opnieuw een grote roof plaatsgevonden bij een juwelier. Twee daders gingen er vanmiddag te voet met een buit vandoor en worden door de politie gezocht. De schattingen van de buit lopen uiteen van 400.000 tot 2 miljoen euro. Opvallend: slechts drie dagen geleden overkwam een andere juwelier in de Franse hoofdstad hetzelfde, ook toen namen overvallers voor miljoenen euro’s aan sieraden mee.