Justitie Nederland begint eigen onderzoek naar dood Carlo (27): ‘Bizar wat daar is gebeurd’

videoHet Nederlandse Openbaar Ministerie begint een eigen onderzoek naar de gewelddadige dood van Carlo Heuvelman (27) op Mallorca. ,,Het is bizar wat daar is gebeurd. De maatschappelijke reactie spreekt voor zich”, zegt woordvoerster Mary Hallebeek. Er zijn officieel nog geen personen als verdachte aangemerkt, omdat het rechtshulpverzoek van de Spaanse politie nog steeds niet binnen is. ,,Maar dat weerhoudt ons er niet van om alvast zelf onderzoek te doen.”

18 reacties

 • Patrick Pricken

  1 jaar geleden
  het Gooi.... zullen wel kinderen zijn van vooraanstaande advocaten en rechters of andere rijke directeuren. Er zal die avond al wel contact zijn geweest met het thuisfront, want welke andere tiener heeft de mogelijkheid om als een dief in de nacht eerder naar huis te kunnen? allemaal voorgekauwd door handige sluwe ouders. hopelijk gaat de beerput flink open straks. RIP het slachtoffer en zijn familie.
 • Bas van Berkel

  1 jaar geleden
  Bart Verplak heeft gelijk.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 jaar geleden
  Ik dacht dat justitie in Nederland het wek al niet aan kon, waarom bemoeien zich dan met de Spaanse rechten??? Moet er iets onder de Gooise matras verdwijnen, je zou het haast gaan denken.
 • Carel van ‘t Zand

  1 jaar geleden
  Daders met naam en toenaam in de krant. Plus de ouders. Ik heb er geen medelijden mee. Toekomst verpest? Jammer dan, had je maar eerder na moeten denken. Of in geval van de ouders: jammer dan, het prinsje is blijkbaar te weinig fatsoen bijgebracht. Waren er drugs in het spel? Jammer dan, dit zijn de consequenties. Stuur die lui zonder pardon naar Spanje om daar de straf uit te zitten. Aanpakken en tot voorbeeld dienen.
 • bart verplak

  1 jaar geleden
  De naam van het slachtoffer stond direct in alle kranten. Graag nu ook de namen van de daders, in het belang van ieders veiligheid. Recht op privacy hebben ze verspeeld en nog veel meer.
 1. Verdachten van doodschoppen Carlo (27) komen uit Hilversum en omgeving, twee van hen melden zich
  Update

  Verdachten van doodschop­pen Carlo (27) komen uit Hilversum en omgeving, twee van hen melden zich

  Zeker twee verdachten van de fatale knokpartij op Mallorca hebben zich gemeld bij de Nederlandse politie. Justitie kan voorlopig niets, aangezien het rechtshulpverzoek vanuit Spanje nog niet binnen is. De twee verdachten horen bij een groep van negen mannen die betrokken zouden zijn bij het doodschoppen van Carlo Heuvelman (27) uit Waddinxveen. De groep verdachten komt uit Hilversum en omgeving, bevestigen bronnen tegen deze site.