In het Franse Val Thorens (2300 meter hoog) kon twee weken geleden al volop geskied worden. Er komt echter zoveel sneeuw aan dat ook de lagere pistes nog voor de kerstvakantie open zijn.
Volledig scherm
In het Franse Val Thorens (2300 meter hoog) kon twee weken geleden al volop geskied worden. Er komt echter zoveel sneeuw aan dat ook de lagere pistes nog voor de kerstvakantie open zijn. © AFP

Kerst-skiër heeft geluk: pistes ongekend goed voor december

Wintersporters die komende kerstvakantie naar de Alpen gaan krijgen waar voor hun geld. Op de pistes liggen al meters sneeuw.

 1. LIVE | Noodverordening in Stein na rellen avondklok, in brand gestoken teststraat Urk mogelijk vervangen
  CORONAVIRUS

  LIVE | Noodveror­de­ning in Stein na rellen avondklok, in brand gestoken teststraat Urk mogelijk vervangen

  Er zijn 4924 nieuwe besmettingen vastgesteld. Dat zijn er minder dan het gemiddelde van afgelopen week en 547 minder dan gisteren. Gisteren nam het aantal ook af, met 299. De daling zet dus door en neemt zelfs toe. De politie heeft in de eerste avond en nacht dat de avondklok van kracht was 3600 boetes uitgedeeld. Ook zijn 25 mensen aangehouden. Ook vandaag volgen we alle ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog. Het nieuws van de afgelopen dagen lees je hier terug.
 2. Premier Boris Johnson: ‘Britse variant lijkt toch dodelijker dan gedacht’
  VIDEO

  Premier Boris Johnson: ‘Britse variant lijkt toch dodelijker dan gedacht’

  De Britse variant van het coronavirus blijkt na uitgebreid onderzoek toch dodelijker dan het ‘oude’ virus. Dat heeft de Britse premier Boris Johnson vandaag gezegd tijdens een persconferentie. ,,We hebben vernomen dat het Britse virus zich niet alleen sneller verspreidt, maar ook tot een hoger sterftecijfer leidt.” Johnson zei ook dat de vaccins nog steeds effectief zijn tegen beide varianten van het virus.
 1. Auto's gaan in vlammen op in Geldermalsen
  Play

  Auto's gaan in vlammen op in Geldermal­sen

 2. Osterhaus verbaasd over vaccinatietempo: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'
  Play

  Osterhaus verbaasd over vaccinatie­tem­po: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'