Bij Klooster Graefenthal in Goch heeft de duitse politie vanochtend een inval gedaan. Er zou een vrouw tegen haar wil worden vastgehouden.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Klooster Graefenthal in Goch heeft de duitse politie vanochtend een inval gedaan. Er zou een vrouw tegen haar wil worden vastgehouden. © Theo Peeters

Kloostereigenaar verbijsterd over inval Duitse politie: ‘Wij zijn geen sekte, de politie heeft onze zuster ontvoerd’

updateASPERDEN (D.) - ,,Het is bizar. Wij zijn helemaal geen sekte. De politie heeft onze zuster ontvoerd.” Camiel Engelen, de Nederlandse eigenaar van klooster Graefenthal in het Duitse Asperden, net over de grens bij Gennep, toont zich verbijsterd over de inval van de Duitse politie. Die zegt echter een 25-jarige vrouw te hebben bevrijd, omdat door de sekte tegen haar wil werd vastgehouden.

  1. Bungeejump eindigt in nachtmerrie: vrouw (25) ‘denkt dat het haar beurt is’, maar springt zonder koord

    Bungeejump eindigt in nachtmer­rie: vrouw (25) ‘denkt dat het haar beurt is’, maar springt zonder koord

    Een jonge vrouw is in de Colombiaanse stad Amagá, vlakbij Medellín, op tragische wijze overleden nadat ze vermoedelijk de verkeerde instructies had opgevolgd bij het bungeejumpen. De 25-jarige Yecenia Morales Gómez dacht vanwege een misvatting dat het haar beurt was, maar sprong tientallen meters naar beneden zonder touw, voor de ogen van haar vriend. De aanbieder van de sprong ontkent dat er sprake was van een communicatiefout.