Michail Chodarenok schetste op televisie een realistisch beeld van de stand van zaken in Oekraïne: ,,De situatie op het front zal voor ons alleen maar erger worden.”
Volledig scherm
Michail Chodarenok schetste op televisie een realistisch beeld van de stand van zaken in Oekraïne: ,,De situatie op het front zal voor ons alleen maar erger worden.” © POCCNR TV

Kritische Russische ex-kolonel loopt weer in de pas

Maandag verraste hij de wereld en vooral de Russische televisiekijker met een pijnlijke analyse van de Russische strijdkrachten. Het ging niet goed met de ‘speciale militaire operatie’ in Oekraïne, luidde het. Maar gisteravond liep oud-kolonel Michail Chodarenok weer in de pas.

  1. Wie langs Spaanse kust in zee plast, riskeert een boete tot 750 euro

    Wie langs Spaanse kust in zee plast, riskeert een boete tot 750 euro

    Wie heeft niet even het kind in de branding van de zee laten hurken om, bij hoge nood tijdens een dagje aan het strand, te laten plassen? Of is zelf daarvoor verder het water ingelopen om er, zowel opgelucht als schichtig om zich heen kijkend, even pas op de plaats te maken om de blaas te ontlasten. In een groot aantal badplaatsen in Spanje kun je dat beter zo ongemerkt mogelijk doen, want daar bestaat een verbod op plassen in zee. Maximale boete: 750 euro.