Schrijfster Alice Sebold bood haar excuses aan voor de rol die ze heeft gespeeld in de onterechte veroordeling van Anthony Broadwater voor haar verkrachting.
Volledig scherm
Schrijfster Alice Sebold bood haar excuses aan voor de rol die ze heeft gespeeld in de onterechte veroordeling van Anthony Broadwater voor haar verkrachting. © AP

Man zat 18 jaar onterecht vast voor verkrachting, schrijfster biedt excuses aan

De Amerikaanse schrijfster Alice Sebold heeft haar excuses aangeboden voor de rol die ze heeft gespeeld in de onterechte veroordeling van Anthony Broadwater voor haar verkrachting. Broadwater, die er achttien jaar voor in de gevangenis heeft gezeten, barstte in tranen uit toen hij de verontschuldiging las.

  1. Doodsbedreigingen voor vriendin van ontvoerder Dean: ‘Een Kalasjnikov door je hoofd’

    Doodsbe­drei­gin­gen voor vriendin van ontvoerder Dean: ‘Een Kalasjnik­ov door je hoofd’

    De Nederlandse vriendin van de ontvoerder van de overleden Belgische kleuter Dean (4) wordt op sociale media massaal bestookt met doodsbedreigingen en ernstige verwensingen. Haar advocaat Bart De Decker is hiervan op de hoogte en heeft bij het Belgische Openbaar Ministerie een verzoek neergelegd om daar iets aan te doen, laat hij aan deze site weten. ,,We verwachten dat het profiel niet lang meer in de lucht zal blijven.”