De opblaasbare waterskiband waar de dertiger vanaf viel. Het met motorboten voorttrekken van opblaasbare objecten is volgens de plaatselijke autoriteiten verboden omdat het te gevaarlijk zou zijn.
Volledig scherm
De opblaasbare waterskiband waar de dertiger vanaf viel. Het met motorboten voorttrekken van opblaasbare objecten is volgens de plaatselijke autoriteiten verboden omdat het te gevaarlijk zou zijn. © Screenshot Teletutto

Nederlander vermist in Italiaans meer na val van waterskiband

Italiaanse hulpdiensten zoeken op dit moment naar een 30-jarige man uit Barneveld in het Iseomeer in Italië. Dinsdag viel hij van een opblaasbare band achter een motorboot tussen Pisogne en Castro. 

 1. Republikeinen Senaat willen uitstel proces impeachment Trump

  Republikei­nen Senaat willen uitstel proces impeach­ment Trump

  De Republikeinen in de Amerikaanse Senaat willen het impeachmentproces tegen oud-president Donald Trump uitstellen tot midden februari. Dat heeft Mitch McConnell, leider van de Republikeinen in de Senaat, donderdag gezegd. Dat uitstel geeft de verschillende partijen genoeg tijd om de zaak voor te bereiden, aldus McConnell. Hij gaf ook aan dat hij die manier van werken heeft voorgesteld aan Chuck Schumer, die de Democratische fractie in de Senaat leidt.
 1. Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter
  Play

  Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter

 2. Opnieuw hevige rellen en plunderingen in veel steden rond avondklok
  Play

  Opnieuw hevige rellen en plunderin­gen in veel steden rond avondklok