Nu al spraakmakend: het boek 'Too Much and Never Enough: How My Family Created the World', rechts schrijfster Mary Trump, het nichtje van de president.
Volledig scherm
Nu al spraakmakend: het boek 'Too Much and Never Enough: How My Family Created the World', rechts schrijfster Mary Trump, het nichtje van de president. © AP

Nicht Trump doet boekje open: ‘Jeugdtrauma's verklaren gedrag president’

Donald Trump wordt geplaagd door jeugdtrauma’s die het hem bemoeilijken zich in te leven in het leed van anderen. Dat is een van de onthullingen in het nu al veelbesproken boek van Mary L. Trump, het nichtje van de Amerikaanse president. De Amerikaanse krant Washington Post heeft het boek in bezit.

  1. Gevechten in Beiroet tussen politie en betogers na explosie

    Gevechten in Beiroet tussen politie en betogers na explosie

    In Beiroet zijn donderdagavond rellen uitgebroken nadat tientallen betogers de straat opgingen uit boosheid over de dodelijke explosie van dinsdag. Daarbij kwam het tussen confrontaties tussen de demonstranten en de politie, die traangas inzette. Eerder op de dag werden zestien medewerkers van de haven van Beiroet aangehouden in verband met de explosie, die grote delen van de stad heeft verwoest. Lokale media meldden later dat ook algemeen directeur Hassan Koraytem van de haven zou zijn gearresteerd.