Net als donderdag zal het treinverkeer in het Verenigd Koninkrijk zaterdag flink ontregeld zijn door een staking van het spoorwegpersoneel.
Volledig scherm
Net als donderdag zal het treinverkeer in het Verenigd Koninkrijk zaterdag flink ontregeld zijn door een staking van het spoorwegpersoneel. © REUTERS

Opnieuw bijna geen treinen op Brits spoor door stakingen, geen bussen in Londen

Treinreizigers in het Verenigd Koninkrijk zullen zaterdag hun bestemming slechts met moeite kunnen bereiken. Circa 45.000 spoorwegmedewerkers leggen het werk neer. Naar verwachting rijdt slechts een op de vijf treinen. Donderdag legden stakingen ook al een deel van het treinverkeer plat.

  1. Geen beslissing presidentsverkiezing Brazilië, tweede ronde tussen Lula en Bolsonaro
    PREMIUM

    Geen beslissing presidents­ver­kie­zing Brazilië, tweede ronde tussen Lula en Bolsonaro

    De Braziliaanse presidentsverkiezingen hebben zondag nog geen winnaar opgeleverd. Met 97 procent van de stemmen geteld, behaalde de centrumlinkse Luiz Inácio Lula da Silva (76) met 47,85 procent de meeste stemmen, maar niet de absolute meerderheid. Op 30 oktober volgt een tweede ronde tussen Lula, die het land eerder leidde tussen 2003 en 2011, en zittend president Jair Bolsonaro (67), die 43,70 procent van de stemmen kreeg.