De tegenstanders van een brexit beginnen zich steeds meer te roeren. Gisteren was er een grote demonstratie in Londen en de petitie tegen het vertrek uit de EU is al 5 miljoen keer getekend.
Volledig scherm
De tegenstanders van een brexit beginnen zich steeds meer te roeren. Gisteren was er een grote demonstratie in Londen en de petitie tegen het vertrek uit de EU is al 5 miljoen keer getekend. © AP

Record: petitie tegen brexit 5 miljoen keer getekend

De petitie gericht aan de Britse regering met het verzoek bij de Europese Unie te blijven, wordt steeds massaler getekend. Inmiddels staat de teller al op 5 miljoen, zaterdag was de onlinepetitie al 4 miljoen keer getekend.

  1. LIVE | Rusland claimt vernietiging groot arsenaal in geboortestad Zelenski
    oorlog oekraïne

    LIVE | Rusland claimt vernieti­ging groot arsenaal in geboorte­stad Zelenski

    Russische troepen hebben een groot wapenmagazijn van het Oekraïense leger vernietigd in Kryvy Rih, een industriestad zo’n 350 kilometer ten zuidoosten van Kiev waar de Oekraïense president Volodimir Zelenski is geboren en opgroeide. Intussen beschuldigt Londen Rusland van het opzettelijk verspreiden van misleidende verhalen over de oorlog in Oekraïne voor zijn eigen politieke doelen.Volg in dit liveblog het laatste nieuws over de Russische inval in Oekraïne.