Kam McLeod (links) en Bryer Schmegelsky (rechts).
Volledig scherm
Kam McLeod (links) en Bryer Schmegelsky (rechts). © REUTERS

‘Verdachte moordtieners Canada pleegden zelfmoord’

De twee Canadese tieners die na een klopjacht dood zijn gevonden, beroofden vermoedelijk zichzelf van het leven. De politie meldt volgens Canadese media dat twee vuurwapens zijn gevonden bij de lichamen van Kam McLeod (18) en Bryer Schmegelsky (19) die ervan worden verdacht drie mensen te hebben vermoord.

 1. Benny (34) door vriend in coma geslagen tijdens huwelijksfeest: ‘Leven totaal veranderd’
  PREMIUM

  Benny (34) door vriend in coma geslagen tijdens huwelijks­feest: ‘Leven totaal veranderd’

  Wat een gezellig huwelijksfeest moest worden, draaide voor Benny Rasschaert (34) uit het Vlaamse Merelbeke uit op een ware nachtmerrie die maar niet dreigt te stoppen. Zijn vriend M.H. (35) deelde op het dansfeest in Gent plots een vuistslag uit aan Benny, waarbij het slachtoffer slecht op zijn hoofd terechtkwam. Gevolg: maandenlange coma en blijvende hersenschade. Woensdag werd de zaak behandeld bij de rechtbank. ,,Hij zocht ondertussen toenadering, maar daar is het nu te laat voor”, klinkt het bij Benny.
 2. Spanning in Canada neemt toe: waarom duurt de autopsie van moordtieners zo lang?

  Spanning in Canada neemt toe: waarom duurt de autopsie van moordtie­ners zo lang?

  Lijkschouwers hebben volgens Canadese media de grootste moeite om de identiteit en doodsoorzaak vast te stellen van de twee lichamen die eergisteren werden gevonden in het struikgewas bij de rivier Nelson. Volgens de politie gaat het zo goed als zeker om de stoffelijke overschotten van Kam McLeod (19) en Bryer Schmegelsky (18) die worden verdacht van een drievoudige moord. Maar wat als ze het toch niet zijn?
 1. Regen op komst: 'Het wordt een zeer natte dinsdag'
  Play

  Regen op komst: 'Het wordt een zeer natte dinsdag'

 2. Jesse Klaver: 'Liever vliegverbod dan avondklok'
  Play

  Jesse Klaver: 'Liever vliegver­bod dan avond­klok'