Volledig scherm
De bewuste selfie © Facebook

Vrouw maakt levensgevaarlijke selfie tijdens cruise en is nooit meer welkom

Een vrouw mag nooit meer mee op een cruiseschip van Royal Caribbean Cruises omdat ze levensgevaarlijke toeren had uitgehaald om een selfie te maken. Ze was op volle zee uit haar scheepshut geklommen om hangend boven de golven de foto te maken, meldt CNN vandaag. De rederij verbiedt haar nu voor altijd de toegang op een van haar schepen.

Het incident gebeurde voor de kust van Labadee, een havenstad in Haïti. Een medepassagier zag de vrouw buiten haar hut boven zee hangen en schakelde de bemanning in. ,,Vanaf mijn eigen balkon zag ik de vrouw over de reling klimmen", zei hij. ,,Het gebeurde heel snel, maar ik wist niet wat haar bedoelingen waren. Als ik niets deed en ze had willen springen, zou dat verschrikkelijk zijn geweest.”

Toen het cruiseschip Allure of the Seas aanmeerde bij de Jamaicaanse stad Falmouth, is de vrouw van het schip verwijderd. De rederij meldt dat ook haar partner het schip af moest. Hij zou haar hebben geholpen. Op de website van Royal Caribbean Cruises staat dat "zitten, staan, liggen of klimmen over relingen en barrières" niet is toegestaan.

  1. Bekende Maltezer zakenman ‘tijdens vlucht’ van luxe jacht gehaald in moordzaak journaliste

    Bekende Maltezer zakenman ‘tijdens vlucht’ van luxe jacht gehaald in moordzaak journalis­te

    Het onderzoek naar de moord op een van de bekendste onderzoeksjournalisten van Malta bevindt zich in een stroomversnelling. Gisteren werd bekend dat de ‘regelaar’ van de bomaanslag op Daphne Caruana Galizia was aangehouden, iemand die bovendien stelde het brein achter de moord te kunnen aanwijzen. Vandaag volgde de aanhouding van een bekende zakenman van het eiland. Yorgen Fenech werd in alle vroegte door het leger op zijn luxe jacht aangehouden toen hij Malta probeerde te ontvluchten.