Chris Ruddy de baas van de Amerikaanse nieuwszender Newsmax, snoept kijkers weg bij Fox News en doet prima zaken met het uitventen van complottheorieën.
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Ruddy de baas van de Amerikaanse nieuwszender Newsmax, snoept kijkers weg bij Fox News en doet prima zaken met het uitventen van complottheorieën. © AP

Waarom Trump-fans Fox News links laten liggen en wel kijken naar déze zender

Als er één organisatie goede zaken doet rond de weigering van Donald Trump om zijn verkiezingsnederlaag te erkennen, dan is het wel Newsmax. De conservatieve nieuwszender spint garen bij Trump-fans die afhaken bij de ‘verraders’ van Fox News.

 1. Franse journalist vecht voor zijn leven op ic na aanval jeugdbende, verdachte (21) opgepakt

  Franse journalist vecht voor zijn leven op ic na aanval jeugdbende, verdachte (21) opgepakt

  Een Franse journalist ligt in kritieke toestand op de intensive care nadat hij afgelopen weekend in de noordoostelijke stad Reims ernstig werd mishandeld door een groep van ongeveer tien agressieve jongeren. Dat gebeurde terwijl hij verslag wilde doen van een mogelijk massale vechtpartij tussen tientallen mensen. Een 21-jarige jongeman is beschuldigd van poging tot moord, een tweede verdachte is geïdentificeerd en wordt naar verluidt een dezer dagen aangehouden.
 1. Rutte: niet regeren met racistische FvD en wegloper Wilders
  Play

  Rutte: niet regeren met racisti­sche FvD en wegloper Wilders

 2. Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek
  Play

  Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek