Volledig scherm
De politie wist de dader op het station van Bad Kreuznach, in de buurt van Mainz, te arresteren. © Thinkstock

Zwangere vrouw neergestoken in ziekenhuis, baby overleden

In het Duitse Bad Kreuznach is begin dit weekend een 25-jarige Poolse vrouw neergestoken terwijl zij in het ziekenhuis lag. De vrouw, die inmiddels stabiel is, verloor hierbij haar ongeboren kind. Een 25-jarige Afghaanse asielzoeker is aangehouden. 

Het kwam vrijdagavond rond een uur of 18 tot een woordenwisseling tussen de Poolse vrouw en de Afghaanse man. Het is niet bekend of de twee een relatie hadden, en of de man de vader is van het ongeboren, inmiddels overleden kind. 

Toen de woordenwisseling uiteindelijk uitliep op een ruzie stak de man de vrouw meerdere malen met een mes. Daarna is hij het ziekenhuis uit gevlucht. De politie wist hem later op het station van Bad Kreuznach, in de buurt van Mainz, te arresteren. 

De vrouw werd direct geopereerd en haar toestand is op dit moment stabiel. Tijdens de steekpartij werd ook haar ongeboren kindje gewond. Deze overleefde de aanval niet. De 25-jarige Afghaan zit vast op verdenking van moord

  1. Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Het leven van een 6-jarig Russisch meisje is in korte tijd volledig veranderd. Alina Yakupova werd door haar volgers uitgeroepen tot ‘mooiste kind ter wereld’, waarna diverse media het verhaal oppikten. Het resultaat laat zich raden: Yakupova wist in geen tijd meer dan 22.000 volgers te verzamelen op Instagram en intussen is ze vastberaden door te groeien tot één van de meest gevraagde kindmodellen ter wereld.