Linda de Beus en Patricia van Rooijen (rechts) bij het chalet van Van Rooijen.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda de Beus en Patricia van Rooijen (rechts) bij het chalet van Van Rooijen. © william Hoogteyling

Achttien jaar is het je thuis... en dan moet je opeens weg van camping ‘t Kalverland

ECK EN WIEL - Het was een paradijsje voor de gezinnen van Patricia van Rooijen en Linda de Beus. Maar nu moeten ze weg van camping ‘t Kalverland in Eck en Wiel omdat dat omgebouwd wordt tot het luxueuze Landal-vakantiepark Wielsche Dreef. Ze zitten zwaar in de penarie: waar moeten ze naartoe en zien ze nog iets terug van hun investeringen in hun chalets?

7 reacties

 • Björn Grooten

  1 maand geleden
  Het is een drama die ze zelf veroorzaakt hebben. Het is een recreatiepark (camping) en geen woonwijk. Daar heb ik geen medelijden mee.
 • Björn Grooten

  1 maand geleden
  Eigenlijk woonde deze mensen er illegaal, maar werd het door de gemeente gedoogd. Deze mensen zijn gewoon erg naïef en gaan nu huilie huilie doen. 
 • Björn Grooten

  1 maand geleden
  Dat heet marktwerking. U kunt zelf ook besluiten om camping te beginnen. De angst voor een verkeersdrukte is zwaar overdreven. Als de camping plaats bood voor 1000 mensen en ze gaan er nu vakantiehuizen neerzetten voor 1000 personen leidt dat nauwelijks tot meer verkeer. 
 • Björn Grooten

  1 maand geleden
  Wat zijn deze park “bewoners” naïef. Het is een recreatiepark geen woonwijk. De eigenaar van het park hoeft geen overleg te plegen met haar huurders of ze het goed vinden dat het een bungalow park wordt. Dat ze al hun spaargeld in een chalet of stacaravan hebben gestopt is gewoon dom.  Dit is het risico als je besluit te gaan wonen op een recreatiepark. 
 • AstrA1993

  1 maand geleden
  Camperen is over enige jaren  vrijwel alleen nog mogelijk op de z.g boeren campings  .  want de grote camping en recreatie parken worden allemaal opgekocht door bedrijven die er een eenheids worst van maken door er allemaal dezelfde eentonige huisjes op te zetten , totaal geen sfeer , maar gaan allemaal voor het grote geld , gemeentes gaan vaak hierin mee , want ook die krijgen dollar tekens in hun ogen..!  dat z,on groot park overlast veroorzaakt..?  daar zitten alleen de omwonende mee, dus gaan alle omwonenden nu een bezwaarschrift in dienen  ?  of  wachten tot het te laat is...? 
 1. Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen
  Play

  Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen

 2. Tienduizenden restaurants in Italië open ondanks verbod
  Play

  Tienduizen­den restau­rants in Italië open ondanks verbod

Rivierenland