De raadszaal van de gemeente Buren in Maurik, op archiefbeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
De raadszaal van de gemeente Buren in Maurik, op archiefbeeld. © DG/Eric Wijnacker

Annemarie IJkelenstam én Beter Buren willen terug de politieke arena in: ‘De nood is hoog’

MAURIK - Sinds in kleine kring bekend is dat Annemarie IJkelenstam terug wil keren in de Burense gemeentepolitiek, wordt ze al uit vele dorpen en het stadje Buren benaderd, zegt ze: ,,Allemaal mensen die zich net zoals ik en Riny Veenis, oud-fractievoorzitter van het CDA, zorgen maken over hoe het verder moet met Buren. Ze zijn blij dat we het weer gaan doen.”

1 reactie

 • Hennie de Haas

  5 maanden geleden
  Alsjeblieft niet weer een nieuwe partij. Om moedeloos van te worden. Landelijk al een giga probleem. Al die mensen die denken dat ze het beter weten. We zijn beter af met minder dan meer politiek. Buren is gedegradeerd van één van de rijkste naar een armlastigste gemeente. Het enige antwoord daarop is OZB verhogingen. Daar staan ze inmiddels wel in de top 20 van NL 🏆...
 1. Burgemeester waarschuwt voor gevaarlijke glasdeeltjes van zonnepanelen na brand in Erichem
  PREMIUM
  MET VIDEO | update

  Burgemees­ter waarschuwt voor gevaarlij­ke glasdeel­tjes van zonnepane­len na brand in Erichem

  ERICHEM - Bij landbouwbedrijf De Terp aan de Lutterveld in Erichem heeft zaterdag een zeer grote brand gewoed. Vier loodsen en zeker één woning zijn verwoest. Er is de hele nacht van zaterdag op zondag nog nageblust. Burgemeester Josan Meijers waarschuwt voor kleine, gevaarlijke glasdeeltjes in de omgeving. Die zijn vrijgekomen bij het verbranden van zonnepanelen.

Rivierenland