Arnhemse speelt Anne Frank in bioscoopfilm: ‘Heel heftig en bijzonder’

videoHet verschrikkelijke verhaal van de Jodenvervolging kan niet vaak genoeg worden verteld, zegt regisseur Ben Sombogaart. Met zijn nieuwe film Mijn beste vriendin Anne Frank, die 6 september in première gaat, mikt hij nadrukkelijk op kijkers die de Tweede Wereldoorlog alleen uit boeken kennen. Hoofdrolspelers Josephine Arendsen (16) uit Beusichem en Aiko Mila Beemsterboer (18) uit Arnhem vertegenwoordigen die jonge generatie en zijn het hartgrondig met hem eens.

2 reacties

  • patrick wijgman

    1 jaar geleden
    Lekker blijven hangen in de 2e WO…hoe lang moet dat nog doorgaan. De wereld staat NU ! in brand en onze kinderen moeten nog de komende 3000 jaar alles aanhoren over de 2e WO. Laten we ons druk maken over de huidige ellende
  • C. v. Bergen

    1 jaar geleden
    Waarom altijd Anne Frank. Er zijn zoveel pakkende, strijdende en levenswijze verhaal van andere Nederlanders uit oorlogstijd die door een verhaal over eenzelfde persoon ten onrechte overvleugeld worden. Dat is gewoon jammer. Het lijkt erop dat die verhalen er niet toe doen terwijl ze m.i. veel herkenbaarder en inhoudelijker zijn.