Volledig scherm
Audi in sloot in Ingen © Persbureau Heitink

Audi gevonden in sloot in Ingen, bestuurder spoorloos

updateINGEN - Op de kruising van de Vossenpassenweg met de Verhuizensestraat in Ingen is zondagochtend een Audi in een sloot gevonden. Van de bestuurder ontbrak in eerste instantie ieder spoor.

De hulpdiensten kregen rond 07.30 uur een melding over een auto die te water was geraakt. Brandweerlieden gingen even later de sloot in om te kijken of er iemand in het water lag. Daarbij werd aan het begin van de ochtend niemand gevonden.

De bestuurder werd later alsnog, in goede gezondheid, aangetroffen door de hulpdiensten. Waar precies is niet bekend.

Volgens een ooggetuige hing er een flinke benzinelucht bij de sloot waar de rode Audi werd ontdekt. De nodige brandstof is in het water gelekt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verbijstering na diefstal uit collectevarken in kerk

    Verbijste­ring na diefstal uit collecte­var­ken in kerk

    KERK-AVEZAATH - Bij een inbraak in de Sint-Lambertuskerk in Kerk-Avezaath is 500 euro gestolen. Het geld was bedoeld voor stichting Kikk dat het bedrag had opgehaald tijdens de Avezaathse Cultuurdagen. Dick Grendel, penningmeester van de stichting, kan er nog niet over uit. Hij sloot de kerk vrijdagavond af. Zijn vrouw ontdekte de volgende dag dat het spaarvarken waarin het geld zat, in scherven over de vloer lag. ,,Gods huis’’, klinkt het verbijsterd. ,,Een kerk, hoe durven ze?”

Rivierenland