Volledig scherm
Audi in sloot in Ingen © Persbureau Heitink

Audi gevonden in sloot in Ingen, bestuurder spoorloos

updateINGEN - Op de kruising van de Vossenpassenweg met de Verhuizensestraat in Ingen is zondagochtend een Audi in een sloot gevonden. Van de bestuurder ontbrak in eerste instantie ieder spoor.

De hulpdiensten kregen rond 07.30 uur een melding over een auto die te water was geraakt. Brandweerlieden gingen even later de sloot in om te kijken of er iemand in het water lag. Daarbij werd aan het begin van de ochtend niemand gevonden.

De bestuurder werd later alsnog, in goede gezondheid, aangetroffen door de hulpdiensten. Waar precies is niet bekend.

Volgens een ooggetuige hing er een flinke benzinelucht bij de sloot waar de rode Audi werd ontdekt. De nodige brandstof is in het water gelekt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Run op winterse producten in de bouwmarkten: van strooizout tot sneeuwschuivers
    PREMIUM
    video

    Run op winterse producten in de bouwmark­ten: van strooizout tot sneeuw­schui­vers

    NIJMEGEN - In bouwmarkten is het deze dinsdag een komen en gaan van klanten. Van ruitontdooiers en sneeuwschuivers en van strooizout tot ruitenwisservloeistof; op veel winterse producten is door het winterweer een run ontstaan. ,,Mensen beseffen pas laat dat ze dat soort spullen nodig hebben. Dan kan het zijn dat het zo gebeurd is met de voorraden’’, zegt Theo van der Velden, die de spullen al veertig jaar verkoopt bij de Gamma in Nijmegen-West.

Rivierenland