De voorgeplakte verkiezingsborden in Ommeren komen niet meer terug.
Volledig scherm
De voorgeplakte verkiezingsborden in Ommeren komen niet meer terug. © William Hoogteyling

Buren stopt met plaatsen van verkiezingsborden

MAURIK - De gemeente Buren stopt met het plaatsen van verkiezingsborden. De partijen zullen zich op een andere manier moeten presenteren aan de inwoners in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

 1. Buren ontziet hondenbezitters en verkeerslessen alsnog, gemeentehuis wordt verkocht
  PREMIUM
  1

  Buren ontziet hondenbe­zit­ters en verkeers­les­sen alsnog, gemeente­huis wordt verkocht

  MAURIK - De grote bezuinigingen staan recht overeind, maar de gemeenteraad van Buren koos er dinsdag kort voor middernacht toch voor om enkele bezuinigingen te schrappen die inwoners hard raken. Zo blijven er gratis hondenpoepzakjes, wordt de hondenbelasting toch afgebouwd en blijft de gemeente betalen voor verkeerslessen- en diploma's voor basisscholieren. Ook is er steun voor Theater Heerenlogement.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  7

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Rivierenland