De waterplas aan de Beusichemse Broeksteeg in Zoelmond waar zonnepanelen komen
Volledig scherm
PREMIUM
De waterplas aan de Beusichemse Broeksteeg in Zoelmond waar zonnepanelen komen © William Hoogteyling

Buren ziet vrijwel onzichtbaar drijvend zonnepark helemaal zitten

ZOELMOND - Het enthousiasme over een fonkelnieuw en vrijwel onzichtbaar drijvend zonnepark in Zoelmond is groot bij de Burense gemeenteraad. Alleen de Partij voor de Dieren stemde dinsdagavond tegen, alle andere raadsfracties en wethouder Pieter Neven spreken van een zeer welkome ‘Win-win-win-winsituatie’.

0 reacties

 1. Lievelingsoom Wim overleed bij auto-ongeluk: ‘Ik heb altijd het gevoel dat hij als een stemmetje in mijn hoofd zit’
  PREMIUM
  Ik mis je

  Lievelings­oom Wim overleed bij au­to-ongeluk: ‘Ik heb altijd het gevoel dat hij als een stemmetje in mijn hoofd zit’

  ,,In 1972 is mijn lievelingsoom Wim overleden”, vertelt Alexandra van Steen (56) uit Buren. ,,30 jaar oud was hij. Hij was een van de vier familieleden die het grootste auto-ongeluk tot dan toe in Nederland niet hebben overleefd. Mijn opa, oma, zijn vrouw en een andere oom met zijn vrouw zaten ook in de auto die in het centrum van Assendelft werd geramd door de wagen van een jonge Amsterdammer. Die reed met 100 kilometer per uur door rood. Een tante en mijn oma ontsnapten aan de dood.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Rivierenland