Beusichem Corrie en Cok Versloot ouders van rolstoelbasketbalster Carina de Rooij, zie gingen alle buitenlandse wedstrijden, shirts uit Brazilië en China getuigen daarvan.
Volledig scherm
PREMIUM
Beusichem Corrie en Cok Versloot ouders van rolstoelbasketbalster Carina de Rooij, zie gingen alle buitenlandse wedstrijden, shirts uit Brazilië en China getuigen daarvan. © William Hoogteyling

Corrie en Cok steunen dochter Carina op afstand op jacht naar een gouden plak

BEUSICHEM - Cok en Corrie Versloot uit Beusichem zijn helemaal niet zo reislustig, maar voor hun dochter Carina de Rooij reisden ze naar vier Paralympische Spelen. In Tokio zijn ze er voor het eerst niet bij. Vandaag staan de Oranjedames in de kwartfinale basketbal.

0 reacties

  1. Lievelingsoom Wim overleed bij auto-ongeluk: ‘Ik heb altijd het gevoel dat hij als een stemmetje in mijn hoofd zit’
    PREMIUM
    Ik mis je

    Lievelings­oom Wim overleed bij au­to-ongeluk: ‘Ik heb altijd het gevoel dat hij als een stemmetje in mijn hoofd zit’

    ,,In 1972 is mijn lievelingsoom Wim overleden”, vertelt Alexandra van Steen (56) uit Buren. ,,30 jaar oud was hij. Hij was een van de vier familieleden die het grootste auto-ongeluk tot dan toe in Nederland niet hebben overleefd. Mijn opa, oma, zijn vrouw en een andere oom met zijn vrouw zaten ook in de auto die in het centrum van Assendelft werd geramd door de wagen van een jonge Amsterdammer. Die reed met 100 kilometer per uur door rood. Een tante en mijn oma ontsnapten aan de dood.

Rivierenland