Volledig scherm
Ineke van der Hoef. © Foto Raphael Drent

De eerste lezer van deze krant in Culemborg

RIVIERENLANDERSBEUSICHEM - Voor Ineke van der Hoef is deze woensdag al om vier uur begonnen: ,,Ik bezorg de Gelderlander en andere kranten in het buitengebied van Culemborg.  Met de auto. Wel gek om er dan zelf in te staan‘’, zegt ze dinsdagmiddag op het terras van café de Blusser in Beusichem. 

Rivierenlanders (716)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders.

Ze is dus waarschijnlijk de eerste lezer van de krant: ,,Ik ga nu wel eerst even kijken ja.’’ De Culemborgse is net geopereerd aan haar knie: ,,Als ik ergens gelukkig van word dan is het dat wel. Constante pijn, daar word je niet vrolijk van. De eerste dag na de operatie liep ik al, op krukken, pijnvrij een rondje door de buurt. Dat is geluk. En twee weken geleden ben ik weer begonnen met kranten bezorgen. Ik kan weer lekker fietsen, zoals nu naar Beusichem om fijn op een terras te zitten.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland