De Zoelensche Brug
Volledig scherm
De Zoelensche Brug © Facebookpagina Herberg De Zoelensche Brug

De Zoelensche Brug krijgt nieuwe eigenaren

Restaurant De Zoelensche Brug in Zoelen krijgt per 1 augustus nieuwe eigenaren. Reinout de Gier en Gerrit Hobé, nu samen verantwoordelijk voor de handel en wandel in restaurant De Lachende Gans in Tricht, openen een nieuwe zaak in het statige pand dat staat tussen de Stefanuskerk en rivier de Linge. 

Wat voor type restaurant Zoelen later dit jaar krijgt, willen ze nog niet prijsgeven: ,,Daar denken we nog over na, het is op dit moment nog te vroeg om er iets over te zeggen.’’ 

Ambitieus

Jeffrey Schoeman in de boomgaard naast zijn restaurant.
Volledig scherm
Jeffrey Schoeman in de boomgaard naast zijn restaurant. © Facebookpagina Herberg De Zoelensche Brug

Wel is duidelijk dat er in Zoelen enige tijd verbouwd gaat worden voor de deuren van de zaak opengaan. De Gier en Hobé blijven sowieso tot het einde van dit jaar in De Lachende Gans. Of ze het restaurant in Tricht daarna aanhouden of sluiten is nog niet bekend.

Jeffrey Schoeman - nu nog aan het roer in Zoelen - gaat vanaf augustus elders aan de slag. Waar dat  is, kan hij op dit moment nog niet zeggen. Samen met zijn partner Cindy ging de chef-kok vier jaar geleden ambitieus aan het werk in Zoelen.

‘Op naar de Bib Gourmand’ schreef het duo destijds op Facebook. En dat is gelukt. In 2017 en 2018 werd De Zoelensche Brug bekroond met de prijs die door Michelin wordt uitgereikt aan restaurants die voor een schappelijke prijs (tot 37 euro) een kwalitatief goed diner serveren. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland