Dode en drie gewonden bij ongeval op dijk bij Ingen

videoINGEN - Bij een eenzijdig ongeval op de Rijnbandijk bij Ingen is vanmiddag een dodelijk slachtoffer gevallen. Het ongeluk gebeurde kort voor 16.00 uur. Het is kort na het incident nog niet precies duidelijk wat er is gebeurd.

Het voertuig dat kennelijk van de dijk is geraakt, had vier inzittenden aan boord. Drie van hen raakten gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie kort voor 17.00 uur.

Voor de hulpverlening rukte onder meer een mobiel medisch team per traumahelikopter uit. Voor een inzittende kwam de hulp te laat. 

Hoe het ongeluk kon gebeuren, is kort na het incident nog niet duidelijk. 

Volledig scherm
Hulpverlening na het ernstige ongeval bij Ingen. © Fernando Bot/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Een magische Sinterklaasintocht in Eck en Wiel
    PREMIUM
    Vrijwilligers

    Een magische Sinter­klaas­in­tocht in Eck en Wiel

    ,,Om zo’n groot feest te maken van de Sinterklaasintocht moet je wel een beetje gek zijn”, lacht Conja van Soest (45). Ze is lid van de Oranjevereniging van Eck en Wiel die elk jaar de intocht verzorgt. Er staat dit jaar een groot feest op het programma. ,,Het bedrijf Sint&Friends komt een uur lang een show geven”, vertelt Van Soest. ,,Ook is er een papa- en een mamaverkiezing en komt er een koek-en-zopiemarkt.”

Rivierenland