De politie onderzoekt de brand in Rijswijk
Volledig scherm
PREMIUM
De politie onderzoekt de brand in Rijswijk © William Hoogteyling

En dat is vijftien: zendmast in brand gezet in Rijswijk

RIJSWIJK/ RAVENSWAAIJ - Met hulp van speurhonden en een drone is de technische recherche van de politie donderdagmiddag op zoek gegaan naar sporen van brandstichters bij een zendmast aan de Veldweg in het Betuwse Rijswijk.

16 reacties

 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Alle begin is moeilijk... dit zijn kinderziektes.De techniek staat niet stil - weldra zijn dit soort problemen opgelost.In het begin hebben we met Corona ook fouten gemaakt, waaronder het bestellen van stofmaskers en beschermkleding. Dit gaat nu een stuk beter... gelukkig zien we dat Corona nu steeds minder wordt.
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Straling, straling?Heel ons land zit vol met straling en afstandsbedieningen - op straat, in de winkel, op kantoor en in bedrijven... ook in je eigen woning.
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Er staat een laag hekwerk omheen, waar je van alles overheen kunt gooien om het in brand te steken.Als je het hekwerk 2 keer hoger maakt met kleine openingen - dan wordt het een stuk moeilijker.
 • Obdam

  1 jaar geleden
  er is al heel lang duidelijk dat de autobranden het gevolg zijn van conflicten in het drugsmilieu en een enkele keer in de relationele sfeer.iemands drugslab of kwekerij word opgerold en dan krijgen criminelen ruzie met elkaar over wie voor de kosten opdraait en of men wel zwijgt tijdens verhoren en in de rechtbank.maar om dat te zien moet je verder kijken dan je neus lang is, en weten hoe de hazen lopen in de lokale onderwereld.
 • Obdam

  1 jaar geleden
  het gaat de dader(s) blijkbaar om de komst van 5G, over corona complotten is weinig tot niks te vinden in die kringen, dat is iets waar justitie of de overheid zelf mee is gekomen voor de beeldvorming.Dat de dader niet spoort is duidelijk maar de justitie moet wel eerlijk blijven in de berichtgeving en er niet vanalles bij gaan verzinnen.
 1. De brandweer rukt uit! Niet voor een brand, maar een kat op het dak
  Play

  De brandweer rukt uit! Niet voor een brand, maar een kat op het dak

 2. Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland
  Play

  Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland

Rivierenland