Folder voor Landal Eck en Wiel
Volledig scherm
PREMIUM
Folder voor Landal Eck en Wiel © william Hoogteyling

Inwoners Eck en Wiel willen actie gemeente tegen Landal Greenparks

ECK EN WIEL - Zo'n zestig inwoners van Eck en Wiel verlangen tekst en uitleg van de gemeente Buren over de omvorming van camping ’t Kalverland tot Landal Greenparks Wielsche Dreef. Ze vragen zich af of de juiste procedures wel worden gevolgd en vrezen voor veel verkeersoverlast in het dorp.

5 reacties

 • JG dijk

  1 dag geleden
  60 bewoners? En die andere 1700 hoor je niet. Niks mis mee, vroeger was het camping, dat was ook druk. Goed voor dorp en gemeente, bouwen maar!
 • Om Zigt

  2 dagen geleden
  Bewoners zijn gewoon betrokken bij en bezorg over hun directe woonomgeving. Dat is niet gek. Park en gemeente moeten gewoon beter communiceren. Verkeersbewegingen zijn op deze schaal echt heel klein, een winkel heeft meer verkeer, maar dat kun je prima aantonen. Kortom, zaaltje boeken, om de tafel!
 • a. jansen

  2 dagen geleden
  Je zou blij moeten zijn met wat aktie in je dorp..
 • Hennie de Haas

  2 dagen geleden
  Wat een gezeur. Dit park is juist een redding voor het dorp...
 • Grooten

  2 dagen geleden
  Toen het een camping was hoorde je ze niet klagen, terwijl daar ook illegaal gewoond werd. Nu komen er eerst 46 woningen en men denk dat dit leidt tot enorme verkeersdrukte. De angst voor drukte is onterecht het wordt geen centreparcs. Dan kan men zich beter druk maken dat ouders hun kroost met de auto naar school brengt, want daar wordt wel last van ondervonden.
 1. Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven
  Play

  Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven

 2. Man zwaargewond bij bedrijfsongeval in Laag-Soeren
  Play

  Man zwaarge­wond bij bedrijfson­ge­val in Laag-Soe­ren

Rivierenland