Jolijn Zwart
Volledig scherm
PREMIUM
Jolijn Zwart © Foto Raphael Drent

Jolijn Zwart-Van Kessel uit de fractie van de Burense VVD gezet

ERICHEM/MAURIK - Jolijn Zwart-Van Kessel maakt geen onderdeel meer uit van de VVD in de Burense gemeenteraad. Er is sprake van een onoverbrugbaar verschil van mening tussen de fractie en het raadslid, meldt de VVD. Zwart beraadt zich over wat ze met haar zetel gaat doen. 

2 reacties

 • Pim

  2 maanden geleden
  Waarom? Ze heeft in haar eentje meer voorkeursstemmen dan de hele VVD fractie bij elkaar. Zij neemt geen besluit om weg te gaan, ze wordt eruit gezet! Zou mooie boel zijn als je op zo'n manier van raadsleden af kunt komen. Ze moet het zelf weten maar heeft wat mij betreft het volste recht op haar zetel.
 • Uw Buurman

  2 maanden geleden
  Wat zal dit moeilijk voor je zijn Jolijn, Ik hoop dat de volkspartij hier netjes mee om gaat en jij de juiste keuze maakt en de zetel terug geeft aan de partij. 
 1. Peter maakt kunst met een superprinter in Lienden: ‘Je kunt er zelfs stukken rots onder leggen’
  PREMIUM

  Peter maakt kunst met een superprin­ter in Lienden: ‘Je kunt er zelfs stukken rots onder leggen’

  LIENDEN - In het Betuwse plaatsje Lienden experimenteren kunstenaars, ontwerpers en minor studenten van over de hele wereld naar hartenlust met de superprinter die kunstenaar/ontwerper Peter van Ede van de firma Canon in bruikleen heeft. Van een meer dan levensgrote poster tot een afdruk op iets buitenissigs als een rots, deur of wieldop, nagenoeg alles is mogelijk op het kolossale apparaat.
 1. Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen
  Play

  Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen

 2. Tienduizenden restaurants in Italië open ondanks verbod
  Play

  Tienduizen­den restau­rants in Italië open ondanks verbod

Rivierenland