Volledig scherm
Vrouw gered uit de sloot © Marco van Deick / Persbureau Heitink

Jongens redden vrouw die na een bezoekje aan de kerstmarkt in de sloot belandt

In Ingen hebben een paar jongens een vrouw gered die in de sloot was beland en daar met haar hoofd al onder water lag.

Even voor middernacht kwam de vrouw na een bezoek aan de kerstmarkt in het dorp na een val terecht in de sloot langs de Rijnstraat. Een aantal jongens die in de buurt liepen, zagen het gebeuren en hebben meteen adequaat gehandeld. Ze hebben de vrouw - zij lag inmiddels met haar hoofd onder water - uit de sloot gehaald .

De brandweer van Lienden en Maurik werden rond 23.50 uur opgeroepen, alsmede de traumahelikopter. De vrouw is met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis met onderkoeling. De traumahelikopter werd voor de landing geannuleerd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Aanslag, steekpartij, overval; aan criminaliteit geen gebrek in Rivierenland
    PREMIUM
    CRIMINALITEIT

    Aanslag, steekpar­tij, overval; aan criminali­teit geen gebrek in Rivieren­land

    TIEL - Het is onrustig in Rivierenland. De politie heeft de handen vol aan onderzoeken naar een moordaanslag, verschillende steekpartijen – al dan niet met dodelijke afloop –, drugshandel, wapengekletter en overvallen; de recherche verveelt zich niet. Voor zover bekend hebben de veel van de zaken niets met elkaar te maken, maar het maakt wel duidelijk: aan criminaliteit geen gebrek.

Rivierenland