Laura Dekker uit Buren wil de beste balkunstenares ter wereld worden

VideoBUREN - Laura Dekker (17) uit Buren is een kunstenares met een voetbal. De kersverse Nederlands kampioene freestyle wil de beste van de wereld worden.

De gaten zitten in haar schoenen, haar zolen zijn glad. Weer een paar versleten. Terwijl ze de Puma's pas een aantal weken had. Maar als je zo'n 25 uur per week op straat traint, slijt het schoeisel natuurlijk snel. Steeds maar liggen, zitten, staan. Zonder dat de bal één keer de grond raakt. Hooghouden met de voeten, knieën en het hoofd. En dat het liefst zo spectaculair mogelijk.

⚽️ #freestylefootball

Een foto die is geplaatst door null (@laurafreestyle_) op

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Voetbalclubs Buren gaan sportpark beheren: ‘Er komt een flink takenpakket bij’
    PREMIUM

    Voetbal­clubs Buren gaan sportpark beheren: ‘Er komt een flink takenpak­ket bij’

    BUREN - De afspraken over het onderhoud van sportparken in Buren zijn in principe prima. Dat zegt interim-voorzitter Dick van Ommeren van de Burense Voetbalverenigingen (BVV), tevens voorzitter van FC Lienden. Op dit moment onderhouden de verenigingen zelf de velden en kleedkamers. In totaal krijgen de verenigingen nu nog 40.000 euro per jaar. ,,Voor 22 velden, dat is natuurlijk een onzinnig bedrag. Het is fijn dat er in ieder geval geld voor renovatie komt.’’

Rivierenland