Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Minder seks tijdens corona: ‘Wees eerlijk. Zeg het als je gewoon wilt neuken’

BUREN - Corona doet het liefdesleven van koppels geen goed. Er is minder seks én minder goede seks, stelt relatietherapeut David Blom. Een van zijn tips: ,,Wees eerlijk. Zeg het als je ‘gewoon’ wilt neuken.’’

5 reacties

 • Marleen Verstraeten

  4 maanden geleden
  Neuken is inderdaad gewoon een nederlands woord, maar ik vind het eerder bij honden passen dan bij mensen. Net zoals ik 'plassen' gepaster vind dan 'pissen', Dat heeft niks met preutsheid te maken maar met intentie, ik dans bv ook graag maar dus liever niet de vogeltjesdans. En bij dat soort mensen vind ik dat plattere bottere taalgebruik passen, bij lui die op scooters rijden en een enorm plat dialect hebben. Zeg niet dat die minder waard zijn, alleen dat ik met zulke figuren niks heb.
 • kwartjesheer

  1 jaar geleden
  Neuken is een gewoon nederlands woord wat je gerust kunt uitspreken als je een relatie hebt .Misschien is het voor sommige mensen lastig om erover te praten.Maar ik zou zeggen doe eens gek.
 • AstrA1993

  2 jaar geleden
  En op z,n  ,,hondjes,,   heb je ook geen mondkapje nodig,  maar alleen  (eventueel)  een  ,,kapje,,  om je plasser...!  hoppaaaaaa...!
 • ARRA

  2 jaar geleden
  "Zeg het als je gewoon wilt neuken" kan m.i. ook anders in praktijk gebracht worden. Je zou de ander bijv. op een leuke, uitnodigende manier kunnen vragen voor een vrijpartij. Wie weet, geeft dat wel een ander (ja?) resultaat dan zeggen, dat je wilt neuken. Succes. 
 • whistleblower

  2 jaar geleden
  zo zou het gewoon altijd moeten kunnen, toch?samen heb je dan de afwisseling tussen rauwe lust, 2-zaamheid, liefde geven en krijgen, voldoening snakt naar meer etc.wél veilig als je niet monogaam bent (!)

Rivierenland