Varkens in stal op boerderij, dit is niet de Knorhof.
Volledig scherm
PREMIUM
Varkens in stal op boerderij, dit is niet de Knorhof. © ANP

Nieuwe megastal Knorhof valt zeker nog tegen te houden, zegt milieuraadsman

ERICHEM - Milieuraadsman Valentijn Wösten ziet kansen om de bouw van een nieuwe mega-varkensstal Knorhof te voorkomen. ,,Maar voordat je juridische acties in gaat zetten is het zaak om vooral de politiek te overtuigen.’’

7 reacties

 • T1plotseling

  3 jaar geleden
  Crimineel, noemt u? Inderdaad: dat zegt genoeg van wat eens de "overheid" was!
 • T1plotseling

  3 jaar geleden
  Klopt! Wij zuchten onder de terreur van de vee-baronnen. Ik kwam onlangs langs een z. g. mestfabriek. Eerder vertelde een omwonende, dat het ding op 1 km afstand te ruiken was. Ik geloofde het niet, maar hij had gelijk! De stank veroorzaakt braakneigingen, en een camping op vele 100-en meters afstand is failliet. Wie compenseert? Ach nee: deze hoort niet de de beschermde soort vee-fabrikanten, die het land in in steeds grotere chaos duwen.
 • de heer J. Zomers (67)

  3 jaar geleden
  De politiek het werk laten doen... je moet zorgen dat D66 en GroenLinks de macht krijgen - dan is het zo afgelopen met Knorhof.Die hebben liever een Windmolenhof.
 • Ronkoi

  3 jaar geleden
  Waar gaat het in godsnaam naartoe in dit land. Het merendeel van de Nederlandse bevolking wil geen megastallen erbij in ons overvolle land. Willen ook minder vlees eten, willen minder stikstof. Vertel mij nou eens waarom die stallen er alsnog mogen komen. We hebben echt niks meer te vertellen hier in nederland
 • Babette

  3 jaar geleden
  Ik kan mij niet voorstellen dat er voorstellen dat er voorstanders zijn van deze megastal. Dat kan alleen maar iemand zijn die daar voordeel bij heeft. En het meest vlees gaat naar het buitenland begrijp ik.