De brand in een appartementencomplex aan de Concorde in Buren waarbij het levenloze lichtaam van Nathalie werd gevonden.
Volledig scherm
PREMIUM
De brand in een appartementencomplex aan de Concorde in Buren waarbij het levenloze lichtaam van Nathalie werd gevonden. © William Hoogteyling

OM: 'Nathalie werd verkracht, geslagen, aan bed gebonden en in brand gestoken'

Gerard van D. de 46-jarige man uit Tiel die wordt verdacht van de moord op de 21-jarige Nathalie Polak uit Buren, heeft bij verhoren toegegeven dat hij het slachtoffer heeft geslagen in de nieuwjaarsnacht. Dat bleek bij de eerste zitting in de moordzaak, dinsdag bij de Arnhemse rechtbank.

Volgens officier van justitie Aidan van Veen heeft Van D. Nathalie in de nieuwjaarsnacht van 2017 op 2018 verkracht, op het hoofd geslagen met een fles wodka, heeft hij haar vastgebonden op haar bed en daarna brand gesticht

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland