Brinkstraat 7 in Lienden.
Volledig scherm
PREMIUM
Brinkstraat 7 in Lienden. © Google Streetview

Omwonenden zorgwoningen Lienden vrezen overlast, wethouder niet

LIENDEN - Omwonenden zijn bezorgd over plannen van zorgboerderij Hoog-Broek. Die wil mensen met een lichte verstandelijke beperking huisvesten in een pand aan de smalle Brinkstraat in hartje Lienden. Ze vrezen flinke overlast, maar wethouder André van den Hurk zegt dat er van ’overlast nagenoeg geen sprake zal zijn’.

3 reacties

 • van Emst

  2 maanden geleden
  De buurt moet zich schamen. Mensen met een beperking hebben evenveel recht op wonen in het dorp dan ieder ander. En die "smalle drukke" weg, kan naast al die auto's die naar de Kermenstein rijden er best een paar bij hebben. Voor jonge kinderen is het heel goed om in aanraking te komen met mensen die niet direct oordelen en veroordelen, leren ze heel veel van!
 • pam pet

  2 maanden geleden
  D66 heeft helemaal gelijk, de reacties van buurtbewoners zijn echt genant. Als je zelf een gehandicapt kind hebt dan piep je wel anders. Ik mag hopen dat de gemeenteraad de rug recht houdt.
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  Die wethouder heeft makkelijk praten die woont daar niet! Laten ze eerst maar eens kijken of er uberhaupt overlast komt, dat kan je nu nog helemaal niet weten! Altijd eerst roepen en dan achteraf valt het allemaal wel mee!
 1. Aanhoudingen, auto's en geluidsapparatuur in beslag genomen na illegaal feest in Rijswijk: ‘Snap wel dat mensen ’n feestje willen, snakken wij ook naar’
  PREMIUM
  VIDEO | UPDATE
  4

  Aanhoudin­gen, auto's en geluidsap­pa­ra­tuur in beslag genomen na illegaal feest in Rijswijk: ‘Snap wel dat mensen ’n feestje willen, snakken wij ook naar’

  Het illegale feest op het terrein van de voormalige steenfabriek Roodvoet in Rijswijk (Gld.) is afgelopen. De politie heeft het feest dat sinds vrijdagavond bezig was zaterdagmiddag beëindigd. De vele honderden bezoekers hebben het terrein verlaten. Een bezoeker die niet wilde vertrekken is door de politie aangehouden.

Rivierenland