Open dag bij het Lingemeer.
Volledig scherm
PREMIUM
Open dag bij het Lingemeer. © William Hoogteyling

Plan voor Lingemeer met drijvende eilanden en horecagelegenheid

LIENDEN - Het Lingemeer krijgt mogelijk in de toekomst drijvende eilanden met daarop een horecagelegenheid en zonnepanelen. Gebiedsontwikkelaar K3, ook zandwinner bij het meer, hield zaterdag een open middag. 

4 reacties

 • Annemarie Ijkelenstam

  4 jaar geleden
  Vreemd dit plan is al heel oud. K3 blijft drammen willen alleen maar grint winnen. Hebben ze de tweede plas al ondieper gemaakt. Of moeten ze eerst weer illegale woningen legaliseren. Politiek buren moet ingrijpen. Anderen een woning weigeren door woningquota maar k3 bedienen.
 • uitechteld

  4 jaar geleden
  Niets ervan. En die Horeca moet dan leven van bewoners van het lingemeer?Lingemeerders die al jaren profiteren van een beschermde woonstatus afgedwongen door het ontbreken van slagboompjes en dan nu piepen als er wat moois gemaakt wordt.Gewoon openstellen dat gebied, zet meteen ook dat hotel neer waar eens sprake van was.Dat strand: prima idee tijd dat er in de buurt eens wat komt dat op de beldert lijkt maar dan betaalbaar houden aub.Lijkt me een prima investering voor de economie van buren.
 • uitechteld

  4 jaar geleden
  Niets ervan. Jullie profiteren al jaren van wat zwak geneuzel over een bestemmings plan. Jullie wilde toch een vakantie park met permanente bewoning? En een van de reden dat dit gelukt is was dat er geen slagbomen stonden.....? Gewoon een vet waterpark van maken met feesten diep in de nacht voor het echte vakantie gevoel! En als je dit dan toch alleen voor de lingemeerders wil zet dan die slagbomen gewoon neer en lever je toestemmming tot permanente bewoning weer in.
 • Janneman

  4 jaar geleden
  Wel horeca maar dan alleen voor de lingemeerders!

Rivierenland