De familie Gerritse uit Buren vierde dit weekend dat ze samen 800 jaar oud zijn. Op de foto staan negen van de elf broers en zussen. Uiterst links broer Alex en in het midden (met blauw overhemd) broer Gerdinus.
Volledig scherm
De familie Gerritse uit Buren vierde dit weekend dat ze samen 800 jaar oud zijn. Op de foto staan negen van de elf broers en zussen. Uiterst links broer Alex en in het midden (met blauw overhemd) broer Gerdinus. © William Hoogteyling

Samen 800 jaar, de familie Gerritse uit Buren is niet klein te krijgen: ‘We hebben een flinke drive’

Vorige week werd Rini Gerritse 66 jaar. Daarmee zijn de elf broers en zussen van de familie Gerritse uit Buren samen 800 jaar oud. Een mijlpaal die dit weekend gevierd werd bij broer Gerrit in Erichem.

  1. Groot aantal zonnepanelen tussen A15 en Betuweroute eindelijk in aantocht

    Groot aantal zonnepane­len tussen A15 en Betuwerou­te eindelijk in aantocht

    De politiek denkt er al jaren voorzichtig over na. En wie zelf over de A15 rijdt, peinst er misschien ook wel eens over: zonnepanelen tegen de geluidswand tussen de snelweg en het spoor van de Betuweroute. Mogelijk komt dit plan binnenkort een stap dichterbij. Nu ook ProRail en Rijkswaterstaat willen meedoen, komt er onderzoek naar de vraag of de ruimte tussen snelweg en spoor kan worden opgevuld met zonnepanelen.

Rivierenland