Volledig scherm
© Thinkstock

Scheids krijgt kopstoot van keeper na conflict over vrije trap

NUENEN/ INGEN - Scheidsrechter Gerard Briene uit Ingen heeft aangifte gedaan tegen de keeper van hoofdklasser Gestel. De arbiter kreeg zaterdagavond een kopstoot van de doelman van de Brabanste hoofdklasser, in de laatste minuut van de bekerwedstrijd tegen RKSV Nuenen.

Dat gebeurde nadat eersteklasser Nuenen scoorde uit een vrije trap, toegekend na een vangbal door de keeper, die door Briene werd beoordeeld als terugspeelbal.

Einde
Na die goal kreeg de doelman het aan de stok met de scheidsrechter, die hem rood gaf. Daarna escaleerde de boel en zou Briene een kopstoot hebben gekregen van de keeper. De arbiter maakte na het incident direct een einde aan de wedstrijd.

Verzet
De doelman is later door de politie uit de kantine gehaald en gearresteerd. Hij zou zich daarbij hebben verzet. Agenten hebben Briene en de 2 grensrechters vervolgens veilig het terrein af geëscorteerd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Een magische Sinterklaasintocht in Eck en Wiel
    PREMIUM
    Vrijwilligers

    Een magische Sinter­klaas­in­tocht in Eck en Wiel

    ,,Om zo’n groot feest te maken van de Sinterklaasintocht moet je wel een beetje gek zijn”, lacht Conja van Soest (45). Ze is lid van de Oranjevereniging van Eck en Wiel die elk jaar de intocht verzorgt. Er staat dit jaar een groot feest op het programma. ,,Het bedrijf Sint&Friends komt een uur lang een show geven”, vertelt Van Soest. ,,Ook is er een papa- en een mamaverkiezing en komt er een koek-en-zopiemarkt.”

Rivierenland