Volledig scherm
PREMIUM
De laatste 7 leerlingen van De Wegwijzer in Asch: Remco, Gijsbert, Anna, Kyra, Esmee, Floortje en Lara. © William Hoogteyling

Sluiting van het jaar, sluiting van de school voor De Wegwijzer in Asch

ASCH - Basisscholen houden het moeilijk in Rivierenland. Opnieuw sluit een school de deuren. De laatste zeven leerlingen van De Wegwijzer in Asch hadden maandagavond hun afscheidsfeest. Na de zomer gaan zij naar het voortgezet onderwijs.

Met net iets meer dan een handvol leerlingen boks je geen musical meer voor elkaar, dus hielden de leerlingen een presentatie en was er een barbecue voor de hele school. De rest van de week wordt er opgeruimd en afgesloten. ,,Het blijft altijd emotioneel", zegt directeur Marijan Koster, die naast De Wegwijzer ook de leiding heeft over De Hoeksteen in Maurik en de Ds. Derksenschool in Ravenswaaij. Met die laatste is de school in Asch gefuseerd. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland